Connect hotell

Connect hotell vid Arlanda

Connect Hotell
12345 (52 röster 3,17 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Connect hotell är ett både trevligt och mysigt hotell inte långt ifrån Arlanda. Innanför dörrarna ligger ett stort och fint vardagsrum där reception, bar, lounge och restaurang ligger. I denna mysiga samlingsplats finns sköna soffor att koppla av i framför en sprakande varm brasa. Storbilds-tv:n visar sport eller andra trevliga evenemang. Hotellet är väldigt miljömedvetet och arbetar ständigt med att förbättra sina alternativ för att vara så skonsamma mot miljön som möjligt. Till exempel så kommer hotellets värme från sol och berg värme och dessutom så släcks alla rum automatiskt när gäster lämnar dem. I området finns också trevliga saker att hitta på som till exempel en dag med golf. Golfklubben i Arlandastad ligger bara några minuter bort så om man är sugen på att gå några hål så ska man definitivt ta med sig klubborna.

Om man reser med bil och behöver en bra långtidsparkering så har hotell Connect det. Här kan man få stå i en vecka för endast 250 kronor.

Hotellets 85 rum är alla bra utrustade och fint inredda. Det finns flera olika rumstyper att välja mellan beroende på vilken standard man vill ha och naturligtvis hur många man är som reser. Det finns familjerum, då får man bo i ett stort dubbelrum och där man har en dörr till ett mindre rum för till exempel barnen. Det separata rummet har både egen tv och badrum.
Extra Large rummen har kingsize säng, tv, internet, helkaklade badrum och en stor balkong som är möblerad och har en fin utsikt över golfbanan.
Large, Medium och Small rummen skiljer sig med storlek på yta och sängstorlek, naturligtvis är alla rum utrustade med tv, skrivbord och fina badrum.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.