Fyrstjärniga hotell

Alla fyrstjärniga hotell vid Arlanda

På denna sida finner ni de fyrstjärniga hotell som finns i direkt anslutning till Arlanda

och även de som ligger lite utanför i Arlandastad. Vi informerar i texten till varje hotell om hotellet ligger vid flygplatsen eller i Arlandastad för att göra er bokning så smidig och enkel som möjligt. Arlandastad är ett företags och köpcentrum med flera hotell som ligger en bit bort från flygplatsen men det finns utmärkta förbindelser mellan de båda så att man snabbt och lätt kan ta sig fram och tillbaks. Arlanda flygplats och Arlandastad har flera fina och populära hotell att bo på i olika klass och kostnad.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Radisson Blu Sky City Hotel

Prisjämförelse

Detta fina fyrstjärniga hotell ligger bekvämt nära flygplatsen så man kan gå mellan hotellet och terminalen.

Rummen är rymliga och fina med en modern inredning och sköna sängar och bekväma sittmöbler. Det finns minibar, tv, telefon, internet och arbetsplats. Badrummen är fint kaklade med toalettsaker, rakspegel, hårfön och djupa bekväma badkar. På hotellet finns allt man behöver, för avkoppling och träning finns det motionsanläggning och bastu med relaxhörna. Vill man äta så har hotellet en utmärkt restaurang och pub. För affärsresande så finns det businesscenter och möteslokaler.
Quality Hotel Airport Arlanda

Prisjämförelse

Detta hotell ligger i Arlandastad. På Quality hotell Airport finns 228 fina rum med härlig luftkonditionering, safe, telefon, tv och internet.

Företagsresenärer har tillgång till tekniskt utrustade mötesrum, företagscenter och bokningstjänster om så behövs. Hotellet har två stycken trevliga restauranger, en bar och ett café så det finns många alternativ om man vill vara social och äta lite, ta en drink eller fika. Bra att veta är att hotellet har kostnadsfri flygtransfer till alla sina gäster.
Radisson Blu Arlandia Hotel

Prisjämförelse

Radisson Blu Arlandia hotell ligger även det i Arlandastad med flygtransfers enligt tidtabell från hotellet. Ett snyggt och fräscht hotell som håller en hög standard.

Här finns fina konferensrum, pool inomhus, relaxhörna och gym. Är man uttråkad så har man fri tillgång till spelhall eller så kan man alltid gå en shoppingrunda i köpcentret. Hotellet har både restaurang och bar och på morgonen äter man en rejäl, god och kostnadsfri frukost. Personalen är hjälpsam och hjälper till med bland annat conciergetjänster och catering.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.