Hotell Ibis

Ibis vid Arlanda

Hotell Ibis
12345 (28 röster 3,39 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Ibis ligger inom ett bekvämt avstånd till flygplatsen. I närheten finns också andra sevärdheter som till exempel Bro Hof International Golf Club, Arlandastad Golfklubb, Vallentuna kyrka och köpcentret Eurostop. Hotellet renoverades under 2011 så alla rum och utrymmen är fina och nya med modern inredning i ljusa härliga färger. Hotellet erbjuder också sina gäster att använda deras långtidsparkering mot en väldigt förmånlig kostnad. Här finns också gratis transportservice både til och från Arlanda flygplats.

Rummen ger ett luftigt och fräscht intryck med trägolv, ljusa textilier med pastellfärger. Sängarna är bekväma och sköna att sova i med kvalités lakan. Vill man ha extra sängkläder så kan man fråga om det i receptionen så hjälper hotellets trevliga personal till med det. Rummen har helkaklade badrum i mosaik i fina färger. Här finns också platt-tv, internet, telefon och arbetsplats. Behöver man ha hårfön så får man säga till om det.

Har man inte tillgång till bil så kan man ändå ta sig in till Stockholms centrum utan problem. I anslutning till hotellet ligger Arlanda Express som tar er in till city snabbt och smidigt.

På morgonen serveras en utsökt frukost för en bra start på varje dag. Middag eller lunch kan man äta på hotellets Bistro. Utöver det så finns det snackbar och bar som serverar goda tilltugg och uppfriskande drycker.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.