Jumbo Stay

Hotell Jumbo Stay vid Arlanda

Jumbo Stay Hotell
12345 (32 röster 3,41 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Jumbo Stay på Arlanda ligger endast en tio minuters promenadväg från incheckningen, mycket närmare än så kommer man inte. Det här är ett riktigt coolt hotell där man har sitt eget lilla krypin för natten på ett stort jumbojet. Hotellet är en Boeing 747-212B som tillverkades 1976 och planet heter Liv efter ägaren till planets dotter. Det finns 27 rum i hotellet med totalt 76 sängplatser, rummen är ungefär 6 kvadratmeter stora med en takhöjd på 3 meter så man har bättre med plats än man tror.

Hotell Jumbo Stay har trebäddsrum eller en riktig svit i cockpiten där man har en fantastisk utsikt över natthimlen och flygplatsen. Dusch och toalett finns i korridoren och det finns också en fin matsal där man kan äta sin frukost.

Hotellet tar inte bara emot övernattande gäster utan även människor som är ute på utflykt. Många vill få se och ta på ett sånt här stort flygplan och även höra lite flyghistoria. Hotellets café säljer goda drycker, glass, microrätter, sallad och goda smörgåsar. Caféet är öppet för alla hotellets besökare och man kan också köpa lite souvenirer i butiken som finns i cafét.

Hotell Jumbo Stay är ett bra lågprisalternativ för den som kan tänka sig att sova i lite mindre rum, vill ha en lite annorlunda upplevelse och bo nära Arlanda flygplats.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.