Park Inn by Radisson

Park Inn by Radisson vid Arlanda

Hotell Park Inn by Radisson
12345 (28 röster 3,61 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Detta är ett utmärkt konferens och affärsboende när man vill bo i nära anslutning till Arlanda flygplats. Hotellet har kostnadsfri flygtransfer som går enligt tidtabell. Här finns fitnessanläggning för gäster som vill hålla sig i form och motionera, en annan form av motion kan man också få på den närliggande golfbanan. För den som vill koppla av så kan man göra det på hotellets relaxhörna med sköna stolar och bastu. Som boende gäst har man tillgång till fri parkering om man skulle ha bilen med sig.

För affärsresenärer så finns det ljusa och fina konferens och mötesrum. Hotellet har 8 olika rum att välja mellan beroende på sällskapets storlek. Rummen rymmer upp till 120 personer så man kan vara ett riktigt stort sällskap. Här finns teknisk utrustning så som ljud, bild och internet. Har man andra önskemål så som till exempel lunch och fika så kan man skräddarsy sin vistelse vid bokningen.

De aktiviteter som finns nära i området är turer på flygplatsen, Arlandastad golfbana, middags möjligheter på ett närliggande slott eller en tur in till den mysiga gamla staden Sigtuna.

De 97 rummen har bekvämligheter så som internetuppkoppling via The Cloud, skrivbord, tv, en god frukost ingår i rumspriset, room service och olika rumsstorlekar om man till exempel reser med familjen eller ensam.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.