Quality hotell Airport

Quality hotell Airport vid Arlanda

Quality Hotell Airport
12345 (54 röster 3,65 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Quality hotell Airport ligger 4 kilometer från Arlanda så man tar sig mellan flygplatsen och hotellet på ungefär 5 minuter. Hotellet ligger vid E4:an Stockholm/Uppsala så man tar sig enkelt mellan olika ställen. Det finns också väldigt bra förbindelser om man vill åka in till Stockholms centrum. Quality är ett mycket trevlig hotell med ett snyggt utseende både på utsidan och på insidan. Personalen är väldigt service minded och hjälper till med sina gästers önskemål för att man ska få en trivsam och bra hotellvistelse.

Hotellets rum är uppdelade i tre kategorier, standardrum, superior-rum och minisvit. Har man allergier och vill ha ett speciellt rum så kan man säga till om det vid bokningen. Samma sak gäller för djurägare, har man med sig sina fyrbenta kamrater så kan man vid bokning be om ett rum där man får ha med dem. Alla rum är säkerhetsutrustade med sprinkler, brandlarm, säkerhetskedja och ett titthål i dörren. Rummen är också väldigt bra isolerade mot ljud.

När man reser i affärer så kan det vara bra att ha tillgång till konferens och mötesrum. På Quality hotell finns hela 24 konferensrum att välja mellan beroende på vad man behöver och hur stort sällskap man blir. Alla rummen har teknisk utrustning. Hotellet har en egen stab som tar hand om alla konferenser så man kommer inte att sakna något i detta sammanhang. Restaurangen kan ta upp till 300 gäster så alla måltider finns nära och bra tillgängligt bara några meter utanför rummet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.