Radisson Blu SkyCity

Radisson Blu SkyCity vid Arlanda

Radisson Blu SkyCity Hotell
12345 (28 röster 3,57 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Radisson Blu SkyCity hotell ligger precis vid flygplatsen mellan terminal 4 och 5. Man kan gå mellan terminalerna eller så finns det gratisbussar som går från hotellet regelbundet. Det är också nära att ta sig till expresståget om man vill åka in till Stockholm, det tar ungefär 20 minuter att ta sig mellan centrum och Arlanda med tåget. Hotellet är lyxigt och snyggt, inredningen är modern och snygg. När man bor på hotellet så finns det många saker man kan göra om man har tid över. Antingen så kan man spela golf, åka in till city, besöka Uppsala som också har bra förbindelse med flygplatsen eller besöka den idylliska staden Sigtuna som är den äldst bevarade staden i Sverige.

Restaurangen Fisk är en fin och förstklassig restaurang. Här serveras det smakrika, kulinariska matupplevelser från en mycket bra komponerad meny. Restaurangen ligger i anslutning till hotellet och har också en härlig utsikt över landningsbanorna.

Om man vill ha möten eller konferenser när man bor på hotell Radisson Blu SkyCity hotell så är det deras systerhotell som gäller, Radisson Blu Arlandia hotell. Detta svanenmärkta hotell ger er en mycket bra mötes miljö med gratis resa mellan hotellen och även terminalerna som ligger endast 4 minuter bort. Hotellet har 30 konferens och mötesrum som anpassas efter antal personer och behov. Alla lokaler är topputrustade och nyrenoverade så man konfererar i en fräsch och ljus miljö.

Alla rum på hotell Radisson Blu SkyCity hotell håller en mycket hög standard och känns fina och lyxiga med alla tillbehör man behöver som hotellgäst.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.