Trestjärniga hotell

Alla trestjärniga hotell vid Arlanda

Arlanda flygplats har ungefär 19 miljoner människor som kommer och går genom terminalen varje år

med sina cirka 230 000 avgångar och ankomster. Vi har därför gjort det enkelt för de resenärer som behöver bo nära flygplatsen genom att lista alla hotell som finns runt flygplatsen. Nedan finner ni information om de trestjärniga hotell som finns i området. Vi har också angivit vilka av hotellen som ligger i direkt anslutning till Arlanda flygplats och vilka som ligger några minuter bort i Arlandastad.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Park Inn by Radisson Stockholm Arlanda

Prisjämförelse

Detta trestjärniga hotell ligger i Arlandastad med transfer till flygplatsen. Det tar ungefär fem minuter att komma till hotellet från flygplatsen.

Det finns wi-fi på hotellet men det tillkommer en avgift vid användande. Rummen på hotell Park Inn är mysiga med rustika trämöbler, skrivbord med telefon och telefonsvarare. Det finns även tv med satelitkanaler i alla rum. Hotellet har en trevlig restaurang med en god meny och frukost ingår i bokningspriset.
Connect Hotel Arlanda

Prisjämförelse

Connect hotell i Arlandastad har fina rum i harmoniska färger så att rummen känns inbjudande och ett ställe där man kan koppla av på.

Sängarna är bekväma vilket gör att man får en god natts sömn så att man känner sig ordentligt utvilad när man vaknar på morgonen. Lcd-tv, internet, skrivbord och telefon finns också på alla rum. Flygtransfer finns från hotellet och är kostnadsfritt för gäster. Behöver man koppla av så finns det både bibliotek och bastu på hotellet.
Hotel Best Western Arlanda

Prisjämförelse

I Arlandastad ligger detta trevliga hotell. Här bor man bara några minuter från flygplatsen och vill man åka in till Stockholms centrum så tar det ungefär 30 minuter dit.

Detta hotell har en fin inhägnad, tv-övervakad långtidsparkering som får användas av hotellgäster till ett bra pris. Personalen är mycket serviceinriktad och tar bra hand om sina gäster, ingen fråga är för stor eller för liten. Här ordnas det också med skräddarsydda konferenser där allt görs för att passa er och ert sällskap. Alla hotellrum är hemtrevliga och har allt man behöver under sin hotellvistelse.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.