Tvåstjärniga hotell

Alla tvåstjärniga hotell vid Arlanda

På den här sidan finns information över de tvåstjärniga hotell som finns i Arlanda eller i Arlandastad.

Arlanda flygplats har en intressant historia om hur den kom till och alla möten som krävdes med många diskussioner innan den äntligen var färdig för öppen användning som en internationell flygplats 1962. Den allra första banan som byggdes på platsen var en enkel betongbana som gick under smeknamnet ”puckelbanan” och användes därför väldigt lite. Idag ingår ”puckelbanan” i taxibana nummer 2 på flygplatsen men den är idag helt plan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Jumbo Stay Hotel

Prisjämförelse

Jumbo Stay hotell ligger mitt vid flygplatsen och har en panorama utsikt från sin cockpit svit över banorna och natthimlen.

Hotellet är en annorlunda men rolig vistelse eftersom man får sova i en Boeing 747-200 som är omgjort till ett fint och prisvärt hotell. Badrum finns i korridoren till rummen. Hotellet har ett mysigt litet fik med en presentshop. Och är det så att man är en mindre företagsgrupp eller sällskap som behöver ha ett mötesrum så finns även det i sköna flygplansstolar.
Hotel Ibis Stockholm Arlanda Airport

Prisjämförelse

Hotell Ibis ligger i anslutning till flygplatsen. Detta är ett bra och prisvärt boende när man vill bo bekvämt och nära flygplatsen.

Hotellet har en parkering men det är bra att veta att det bara finns ett visst antal platser och det tillkommer en dygnsavgift. Alla utrymmen har wi-fi men är ej kostnadsfritt. Rummen är ljusa och trevliga med tv, telefon och arbetsplats. Fika finns i lobbyn och även ett businesscenter.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.